Sivut

perjantai 21. elokuuta 2015

TUPLAT TULOSSA!!


Olihan se melkoinen yllätys meille, kun varhaisultrassa kerrottiin että "Täällähän on kaksi!" ja siihen perään ultraaja totesi että "Katsotaan löytyykö vielä kolmatta, kun aiemmalla oli kolmaskin!" HUH HUH! Meinasi sydän pysähtyi siihen paikkaan ja rupesin vain nauramaan, että ei ole todellista, mikä tuuri. Muutenkin tämä kolmas raskaus oli yllätys meille, toki ihana sellainen, ja että sieltä on tulossa vielä kaksoset, niin kyllä asian sulattelu on jonkin verran aikaa meiltä vienyt, ja varmasti myös sukulaisilta ja ystäviltä.. :) Nyt kun elämä alkaa kaikinpuolin voittamaan niin alkaa itsekin innostua ajatuksesta, vaikka vielä se jotenkin hullulta tuntuu ja joskin epätodelliselta.. miten tämä on mahdollista?



Kuva lainattu täältä  http://www.voice.fi/files/content_800/p182kvq6s0jcrqi51an511aftt14.jpg


Tällä hetkellä raskausviikkoja on kasassa 17+4 eli keskiraskaus käynnissä, ja sen huomaa onneksi olosta, mikä on mitä mainioin! :) Pelkäsin alun voimakkaiden pahoinvointien ja oksentelujen yms. yms. jälkeen, että sitä kestää koko raskausajan, mutta onneksi alun oireet hellittivät noin raskausviikolla 16. Oireista ja niihin löytämistäni helpotuksista teen myöhemmin oman postauksen! :)

Kunnollisen tukivyön ja pitkät tukisukat jouduin hankkimaan alan erikoisliikkeestä Oulusta (Terttu Lilja Oy) , ja vaikka kalliita olivatkin, niin ovat hintansa väärtit. Enää ei jalat eikä selkä särje, eikä vedä suonta öisin (vaikka yöllä en niitä käytä), ja taitaa suonikohjujenkin paheneminen olla pysähtänyt, ainakin toivon kovasti niin! :)


Kuva lainattu täältä: http://kuvat2.huuto.net/c/b2/1049b6ec39a65f99820ce021954c7-orig.jpg


Kuva lainattu täältä: http://www.terttuliljaoy.fi/terttuliljaoy/showProduct.do?id=104620


Vatsa on jo kivasti alkanut kasvaa, enää sitä ei voi peitellä ja vanhemmatkin lapset (2- & 4-vuotiaat pojat) ovat sen jo huomanneet, kun ovat kommentteja heitelleet (tai no isompi on)... Heille ei olla vielä asiasta kerrottu,  mutta ollaan leikitelty heidän kanssaan ajatuksella, että mitä jos joulupukki tuokin äidille vauvoja.... ;) Tosin isompi tähän tokaisi, että höpö höpö, vauvat tulee mahasta, eikä lahjapaketeista! :D 

Alla on lähtökuva aikalailla ennen raskautta (n.68kg) ja kuva pari viikkoa sitten (n.75kg), josta vatsa on jo jonkin verran suurentunut tähän päivään mennessä... Hauska nähdä kuinka valtaisaksi tuo puolipallo tuosta vielä kasvaa ja paino lisääntyy, etenkin jos malttavat pysyä sisällä loppumetreille saakka... I can`t hardly wait! :D No, onpahan sitten mitä polttaa pois ja treenata kuntoon, kun on sen aika!



Ennen raskautta toukokuussa 2015





Raskausviikolla 15


Nyt sohvalle rentoutumaan leffan, kullan ja pienten herkkujen parissa, kun pojat lopulta antautuivat Nukkumatin vietäviksi! :) 



Palaamisiin!! <3


Nautitaan kesästä ja lämmöstä, vielä kun sitä on jäljellä!!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti